2014. november 17., hétfő

Oasap-It's time to warm it up! - Ajánlat

Rég volt már divat témájú cikk a blogon és épp kabátot keresgéltem mikor rátaláltam az Oasap ajánlatára. Az oversized kabátok nagyon divatosnak számítanak idén, ezért érdemes vetni rá egy pillantást:

Anyaga 45% gyapjú és 55% polieszter gyapjú keverék
Elől nyitott szabású, karcsúsított, egyszerű és klasszikus viselet, nappalra vagy akár alkalmakra is bevethetjük.

  1. The material: 45% wool, 55% polyester wool blend 
  2. Detail: Exquisitely made, Draping Cutting, boucle surface, open front design, slim fit, simple but classic. comfy and cozy.
  3. Suitable occasion: casual , day time


Casual: Egy szűk farmer, egy szolid blúz és egy tornacipő vagy bokacsizma hozzáadásával kitűnő mindennapi viselet lesz belőle 

Edgy vagy punk: Ha ezt a stílust részesíted előnyben, egy miniruhát és harsinyát ajánlok hozzá egy klasszikus bokacsizmával 

Office look: Stílusos és kifinomult hatást érhetsz el egy szolid blúzzal, testhezálló ceruzaszoknyával, harisnyával és magas sarkúval

Casual: Pair it with solid blouse, a pair of skin-tight jeans and sneakers or ankle boots would be perfect outfit for everyday occasion.
Edgy and punk: Layered it with solid mini dress, patterned leggings or tights and classic ankle boots then you’re ready to toughen it up.
Office look: Team up with solid top, a bodice pencil skirt, and high-heels would create a stylish-look.


Egyszerű, és klasszikus viselet ez a gyapjúkabát, több féle stílusban tudod hordani, mindenhez passzol. Az én kedvencem a pulcsiruha, vastag harisnya és csizma kombó ami nőiessé varázsolja ezt a túlméretezett kabátot.


The over-sized coat comes in draping cut, easy but classic. This deep grey tweed coat crafted in worsted wool keeps out the cold perfectly, classic oversized lapels and draping cut design bring out your feminine inside, perfect with a sweater dress, tights, and boots. Go get heated.


Itt tudod megrendelni: 
http://www.oasap.com/jumpsuits-playsuits/20280-sweet-half-sleeve-contrast-black-rompers.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése